10:00
Консультативний візит провідних спеціалістів Інституту серця.
 

Однією з найгостріших проблем охорони здоров’я в державі є серцево-судинні захворювання.

 

Державна установа «Інститут серця Міністерства охорони здоров’я України» є профільною науковою та клінічною установою з питань хірургії серця і магістральних судин, кардіології, рентгенендоваскулярних методів лікування та трансплантології.

 

З метою покращення надання медичної допомоги хворим кардіохірургічного профілю, буде проводитися консультативний візит провідних спеціалістів Інституту серця до КНП «Кіровоградська обласна лікарня Кіровоградської обласної ради» 26 квітня 2024 року.

 

У складі консультативної бригади: кардіохірург відділення набутих вад серця ХАРЕНКО Ю.О. та лікар-кардіолог, спеціаліст з ЕхоКГ діагностики МОНАСТИРСЬКА Х.М. В рамках візиту заплановано проведення огляду з ЕхоКГ пацієнтів з серцево-судинною патологією (ішемічною хворобою серця, набутими вадами серця, аневризмою висхідної частини аорти. вроджені вади серця у дорослих, пухлини серця), які потребують хірургічного втручання.

 

Для проведення огляду просимо пацієнтів брати з собою попередні виписки, епікризи, кардіограми. Також нагадуємо, що консультації проводяться на безоплатній основі з 8:30 на першому поверсі поліклініки. Бажаємо всім пацієнтам гарного здоров’я та швидкого одужання!

 

За додатковою інформацією звертатись за номерами телефонів:


+380990671427
+380522397418
+380522397218

Переглядів: 40 | Додав: yurec26 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar